MPPT-laadregelaar SC 30 Pro voor 12V/24V accu 450Wp / 900Wp 100V 30A

Nu slechts
    Levertijd:Gratis zelfde dag verzending
Bestel
  • Beschrijving

MPPT-laadregelaar SC 30 Pro voor 12V/24V accu 450Wp / 900Wp 100V 30A


-30A MPPT-zonnelaadcontroller voor 12V- en 24V-accu's met een maximale zonne-ingangsspanning van 100 volt
-Maximaal zonnepaneelvermogen 450 Wp bij 12 V / 900 Wp bij 24 V
-Geschikt voor loodzuur-, AGM-, GEL- en lithiumaccu's
-Vooraf ingestelde en individueel instelbare laadcurves voor elke accutechnologie
-Parallelle aansluiting van twee identieke laadregelaars mogelijk
-Koeling zonder ventilator
-Geïntegreerde Bluetooth-module

Haal het maximale uit zonne-energie met de extra sterke ECTIVE solar laadcontrollers uit de SC Pro serie

Met de MPPT solar-laadcontrollers uit de SC Pro-serie kunt u grote batterijsystemen opladen met indrukwekkend hoge prestaties. De laadregelaars maken een zeer hoge zonne-ingangsspanning mogelijk van 100 volt , en bij het grootste model van de SC60 Pro zelfs 150 volt.

Dit geeft u de mogelijkheid om een ​​groter aantal zonnepanelen in uw zonneproject te gebruiken. Perfect om bijvoorbeeld uw TinyHouse of tuinhuis te upgraden naar een hogere mate van zelfvoorziening of om de laatste vrije centimeters van uw camperdak verder om te zetten in zonneruimte. Het doel altijd voor ogen: nog hogere wattages bereiken voor meer onafhankelijkheid en zo uw voedingsaccu’s nog efficiënter opladen met zonne-energie.

SC PRO MPPT LEVERBAAR IN  VIER MODELLEN


Dit is wat de Ective SC Pro-serie bijzonder maakt:
Keuze uit vier modellen met laadcapaciteiten van 20 A tot 60 A
Geschikt voor 12 volt of 24 volt accu's (SC 60 Pro ook voor 36 volt en 48 volt accu's)
Hoge ingangsspanning van de laadregelaar van 100 volt (SC60 Pro tot 150 volt)
Voorgeprogrammeerde laadkarakteristieken voor alle gangbare accutechnologieën (loodzuur, AGM, GEL, lithium)
Bewaking en bediening via display of app
Koeling zonder ventilator dankzij de koelvintechnologie zorgt voor een stille werking
Parallelle aansluiting van twee identieke modellen mogelijk voor dubbele prestaties

Geschikt voor vele soorten voedingsbatterijen
De laadcontrollers zijn geschikt voor het opladen van zowel 12 volt als 24 volt accu's, het model SC 60 Pro is ook geschikt voor 36 volt en 48 volt accu's. Automatische spanningsdetectie maakt het aansluiten van batterijen eenvoudig door de laadspanning aan te passen zonder noodzakelijke configuraties.

Vooraf geïnstalleerde laadalgoritmen voor de meest voorkomende accutechnologieën, zoals loodzuur, AGM, GEL en lithium / Lifepo4, kunnen eenvoudig worden geselecteerd via de displaybediening. Als een laadcurve niet bij u past, geen probleem! Met de “gebruikersmodus” voor gevorderde gebruikers kan de laadspanning etc. vrij worden geconfigureerd om de accu optimaal te laden volgens uw specificaties.

Geavanceerde MPPT-technologie met hoog rendement
Profiteer van de voordelen van zonne-laadcontrollers met geavanceerde MPPT-technologie. De laadregelaars uit de SC Pro-serie maximaliseren de vermogensopbrengst van uw zonnesysteem door automatisch het optimale prestatiepunt van uw zonnepanelen te bepalen. De uiterst efficiënte hoogfrequent schakelende regelaartechnologie zet deze overtollige spanning om in een hogere laadstroom, wat resulteert in kortere laadtijden.

Met deze moderne microprocessorgestuurde controllertechnologie kunt u een 10% tot 30% hogere laadefficiëntie bereiken in vergelijking met conventionele controllers. Optimaliseer uw zonnesysteem en profiteer van uitstekende prestaties, vooral onder veeleisende omstandigheden zoals koelere seizoenen of minder licht.

MPPT REGELAAR MET DISPLAY


Bewaking via display, app en signaal-LED's
Het informatieve LC-display geeft u op elk moment gedetailleerd inzicht in de huidige prestatiewaarden van uw zonne-energiesysteem, zoals de huidige prestaties van de zonnepanelen, accuspanning, accucapaciteit, de huidige laadstroom en nog veel meer. Extra signaal-LED's informeren u in één oogopslag over de huidige status van uw installatie.

Gebruiksvriendelijke navigatieknoppen kunnen worden gebruikt om toegang te krijgen tot meerdere informatiepagina's of om configuraties te maken voor een gepersonaliseerde installatie.

Dankzij een geïntegreerde Bluetooth-module kunnen alle waarden en historische prestatiegegevens ook via de ECTIVE SC PRO-app via een smartphone of tablet worden bewaakt. Het is beschikbaar in zeven talen en beschikbaar voor Android en iOS .

ECTIVE SC Pro-display
Directe aansluiting van 12V- of 24V-verbruikers
De SC Pro zonnelaadcontrollers maken de directe aansluiting mogelijk van 12 volt of 24 volt gelijkstroomverbruikers tot een verbruik van 20 ampère (het SC60 Pro-model heeft zelfs een extra 36 volt of 48 volt). De besturing is aan te passen aan persoonlijke wensen door middel van 5 vrij configureerbare instellingen, zoals een ‘nachtmodus’ om de verbruiker automatisch in te schakelen zodra er geen daglicht meer wordt geregistreerd.

Beveiligingsmechanismen voor een veilig systeem
Het is niet alleen belangrijk om de voedingsbatterijen efficiënt en krachtig op te laden, maar ook om ze te beschermen tegen schadelijke invloeden om de levensduur van de batterij te behouden of zelfs totale uitval te voorkomen. Daarom is de Ective SC Pro laadcontroller uitgerust met verschillende beveiligingsmechanismen, zoals tegen overladen, oververhitting, overladen/overontladen door aangesloten DC-verbruikers, evenals een tegenstroomblokkering voor nachtbedrijf.


Keuze uit nieuwe Bluetooth-locatie of hogere prestaties via parallelle verbindingen
Via de RS485-communicatiepoort (RJ12) kan een externe Bluetooth-module worden aangesloten om het bereik te vergroten of stoorfactoren te omzeilen (PIN-toewijzing is opgeslagen in de gebruiksaanwijzing) om het app-gebruik met uw smartphone of tablet te verbeteren.

Dankzij de RS485-verbinding kunnen ook twee identieke SC Pro-modellen parallel worden aangesloten. Dit betekent dat er twee keer zoveel zonnepanelen kunnen worden gebruikt om een ​​accusysteem op te laden om nog hogere zonne-laadprestaties te bereiken. Door verbinding te maken met een RS12-kabel worden de laadcontrollers met elkaar gesynchroniseerd en gecoördineerd om altijd in dezelfde laadmodus te werken.

MPPT REGELAAR MET PARALLEL AANSLUITING
leveringsomvang
1x ECTIVE SC Pro zonne-laadcontroller
1x boorsjabloon
1× temperatuursensor
1× gedetailleerde gebruiksaanwijzing


Fabrikantinformatie
Fabrikant ECTIVE
item nummer TN5475
Modelnr. SC30PRO
EAN 4260725123507
Producteigenschappen
Afmetingen (L x B x H) 245x180x82,5mm
App-weergave (Bluetooth-functie)Ja
koppel RS485 (ModBus)
Oplaadmodus MPPT
Laadstroom bat. Ik maximaal [A] 30A
Nominale accuspanning (DC) in [V] 24V , 12V
Vermogen zonnepaneel max. [Wp] 450 Wp (12 V) , 900 Wp (24 V)
Spanning zonnepaneel max. [V] 100V
Zonnepaneelstroom max. [A] 30A
Voor batterijtype Nat (vloeistof) , AGM (VRLA) , gel (VRLA) , Li-ion (LiFePO4)
bedrijfstemperatuur -35°C tot 45°C
IP-beschermingsklasse IP32
Beschermende functies Kortsluiting , overladen , oververhitting , polariteitsomkering , overbelasting , ontlading , tegenstroomblokkering (nachtbedrijf) , laadkabelcompensatie (spanningsverliezen)
Consumentenverbinding 12V/24V (batterijafhankelijk) - max. 20A
Aantal laaduitgangen 1
Bedrijfshoogte Beneden 3000 meter
Eigen verbruik in [mA] 12mA (12V) , 10mA (24V)
Accessoires inbegrepen Temperatuursensor
Product gewicht 2,00 kg

Gerelateerde Producten