Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen

Leertronic BV sinds 2000 tot uw dienst

 

Betalingsmogelijkheden

iDEAL, Bancontact, Vooraf per bank, SOFORT,CBC,KBC, Maestro, Mastercard, Visa.

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma van uw eigen bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. De enige voorwaarde is dat u via internet bankiert bij een van onderstaande banken

Betalen met Ideal heeft bovendien als voordeel dat u geen fouten kunt maken bij het invullen van het bedrag of rekeningnummer. Daarmee wordt uitgesloten dat u teveel of te weinig betaalt of naar een verkeerd rekeningnummer.

VOORUITBETALING

U kunt het bedrag van de bestelling ook eerst overmaken op ons bankrekeningnummer.Zodra het bedrag is bijgeschreven zullen wij de producten versturen.Ons bankrekeningnummer is: NL16INGB0005999958 U dient het bedrag dan over te maken t.n.v. Leertronic BV.( altijd bestelnummer vermelden)Om vanuit het buitenland over te maken: IBAN en BIC gegevens: IBAN: NL16INGB0005999958 BIC: INGBNL2A


iDEAL, Bancontact, Vooraf per bank, SOFORT,CBC,KBC, Maestro, Mastercard, Visa.


Mister Cash Bancontact is een betaalwijze uit België vergelijkbaar met het Nederlandse ideal

Bij welke banken kun je Mister Cash gebruiken?Levertijd & Levering


Alle artikelen leveren wij uit voorraad, bestellen voor 14.00 uur = dezelfde dag verzenden

Verzenden doen wij met post.nl, normaal levert deze uw bestelling binnen 24 uur af. (Ook in Belgié.)


Wij verzenden de bestellingen binnen Nederland GRATIS, de verzendkosten zijn voor onze rekening.

Verzenden naar België kost 4,95 euro, OTHER EU COUNTRIES 9,95 euro100%Tevredenheidsgarantie


Al onze consument kopers geven wij een 100% tevredenheidsgarantie, niet goed? Geld terug of omruilen?

Het retourneren mag zonder opgaaf van reden, het enige wat wij vragen is om voor het retourneren contact op te nemen met onze klantenservice via telefoon of e-mail. U ontvangt dan een retournummer.

Retourneren alleen binnen 14 dagen na ontvangst  van de aankoop.

Een consument koper is iemand die per definitie niet handelt vanuit beroep of bedrijf. Iemand die een bestelling plaatst uit naam van een bedrijf, kan zich dus niet beroepen op het consumentenrecht. (Je kunt alleen aanspraak maken op de 100% tevredenheidsgarantie als je het product ongebruikt, onbeschadigd en in de oorspronkelijke verpakking kunt teruggeven of -sturen. Je mag het product wel uit de verpakking halen om het te bekijken.) (Bron website Consumentenbond)

De wettelijke bedenktijd van 14 dagen geldt dus niet als een ondernemer iets koopt. Bij verkoop van goederen en diensten tussen bedrijven (business to business, B2B) gelden de algemene regels van koop.(Bron website Kamer van Koophandel)


Garantie producten

Tot maximaal 5 jaar garantie op onze producten.

( Minimaal 1 jaar garantie op alle producten)

De garantie is niet overdraagbaar.


Bedrijven

Bedrijven ontvangen een BTW factuur op de bedrijfsnaam, deze ontvangt u per e-mail nadat de betaling door ons ontvangen is.

Levering ICP / BTW 0%

Levering ICP, btw 0%, is mogelijk voor buitenlandse ondernemingen binnen de eu, met een geldig btw nummer.Op het bestelformulier vinkt u hier het blokje aan voor de tekst;Ik kom in aanmerking voor belastingvrijstelling en vul het btw nummer in.
Wij leveren af op het adres wat bij het btw nummer hoort.
Bij het bestellen via de webshop zal zonder btw nummer de btw in rekening gebracht worden en als normale order verwerkt worden, dit kan later niet als exportorder gewijzigd worden.


Status Bestelling

Op het bestelformulier kunt u de status van u bestelling volgen door op Status van uw order te klikken. Deze status geeft aan of de betaling ontvangen is en of de bestelling verzonden is.

Inschrijfgegevens Kamer van Koophandel

KvK nummer 24310265 Postadres voor ALLE post

Leertronic BV

Postbus 85

3350AB Papendrecht

( Voor retouren adviseren wij aangetekende verzending)